Szolgáltatásunk jelenleg kizárólag szállásadásra korlátozódik önellátással. Nincs kábel tv és internet szolgáltatás. Az igazság az, hogy a házban és a kertben fel kell fedezni a „virtuális telefonfülkéket”, ahol egyáltalán térerő van és telefonálni lehet. Ebből adódik, hogy a hívó fél sokszor kaphatja azt az üzenetet, hogy a hívott szám jelenleg nem elérhető. Amint megjelenik  a településen valamilyen kábeles internet szolgáltatás  az első csatlakozók között leszünk. Addig is szakadjanak el a nagyvilág eseményeitől és élvezzék a környék természeti szépségeit, az épített műemlékeket, kiránduljanak.

A házban  két hálószoba található. Az ún. zöld szobában két önálló ágy található (90x200cm). Az ún. piros szobában egy kétszemélyes (140x200cm) és egy egyszemélyes (90x200cm) ágy található.  Nyitható pótággyal (80x200cm) négy személyt tudunk itt elszállásolni.

Egy zuhanyzó+wc, egy mosókonyha+wc, egy kis konyha és egy étkező szolgálja vendégeink kényelmét. A fűtés termosztáttal szabályozható.

A házat kitakarítva, ózonnal fertőtlenítve adjuk át Önöknek, tiszta ágyneműt húzunk, fejenként egy fürdőlepedőt és egy kéztörlőt biztosítunk. Az itt tartózkodásuk ideje alatt napi takarítással nem szolgálunk, a házba az Önök jelenléte nélkül nem járunk be.